Det meste af tiden går det fint, men nogen gange støder vi ind i at skulle vælge imellem økologien og de madvarer vi egentlig havde tænkt og at købe, fordi det nogen gange kan være svært at finde alle de varer vi efterspørger.
Samtidig forsøger vi også at undgå madspild og få vores madbudget lidt ned, uden at skulle gå på kompromis med de værdier vi har for vores mad.
Af samme grund er der en del ting vi laver selv. Som eks. eksperimenterer vi med at lave forskelligt guf til den søde tand, så vi kan få det økologisk uden at det koster en halv bondegård (hvis det vi ønsker overhovedet er til at få i økoudgave).
Her på bloggen kommer jeg løbende med nye opskrifter og fif, til at leve økologisk uden at det behøver gå udover økonomien.
Indlæg om mad:
To uger som vegetar!
Status: 14 dage som vegetar
Madforbrug januar - opsummering
Madplan uge 8
Cannelloni med spinat, ricotta og hasselnødder (9,66 kr - 14,49 kr pr. pers.)
Humus (19,77kr) , Bønfer (3,26kr/17,21kr pr. pers.) og svampepate (17,21 kr/31,16 kr pr. pers.)
Fastfood: Stegte nudler (14,36 kr pr. pers.)
Den bedste vegetar burgerbøf (3,4 kr. pr. bøf)
Grøn risotto (23,17 kr. pr. pers.)
Status: 14 dage som vegetar
Madforbrug januar - opsummering
Madplan uge 8
Cannelloni med spinat, ricotta og hasselnødder (9,66 kr - 14,49 kr pr. pers.)
Humus (19,77kr) , Bønfer (3,26kr/17,21kr pr. pers.) og svampepate (17,21 kr/31,16 kr pr. pers.)
Fastfood: Stegte nudler (14,36 kr pr. pers.)
Den bedste vegetar burgerbøf (3,4 kr. pr. bøf)
Grøn risotto (23,17 kr. pr. pers.)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar